Siirry sisältöön

Strategia

Suomen johtava valokuituoperaattori paremman tulevaisuuden puolesta

Vakavarainen Lounea koostuu kahdesta liiketoiminnasta; valokuiduista ja ICT-ratkaisuista. Tehtävämme on mahdollistaa asiakkaillemme mutkaton arki niin kotona kuin töissäkin. Tämä tarkoittaa selkeitä, luotettavia ja helpommin ostettavia tietoliikenneyhteyksiä ja yrityspalveluita. Olemme helposti lähestyttäviä ja asiantuntevia.

Omistajillemme tämä tarkoittaa kestävän liiketoiminnan ja omistaja-arvon rakentamista. Lounealla on lähes 18 000 omistajaa, joiden omistaja-arvon kehittämiseen olemme sitoutuneet pitkäjänteisesti.

Lounea_netti-80

Visio, missio ja arvot

Juuremme ovat vahvasti kotimaassa. Markkina-alueemme on koko Suomi, mutta olemme vahvasti paikallinen, aktiivinen, nopea ja notkea toimija. Suosimme ja arvostamme paikallisia kumppaneitamme. Olemme aina lähellä asiakastamme ja tuemme alueen elinvoimaa. Meillä on tutkitusti erittäin tyytyväiset asiakkaat ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta paikallista palvelua ja siksi jokainen asiakaskohtaaminen onkin meille ainutlaatuinen.

Lounean arvot ovat:

  • Jokainen asiakaskohtaaminen on ainutlaatuinen
  • Toimimme reilusti, välitämme aidosti
  • Aktiivinen asenne ratkaisee

Lounean strategia 2023-2030

Lounea panostaa merkittävästi valokuituliiketoiminnan investointeihin sekä yritysliiketoiminnan monipuoliseen tarjoamaan. Tavoitteenamme on pitää asemamme johtavana valokuituoperaattorina ja vankistaa asemaa kolmen strategisen fokusalueen kautta: 

  1. Suomen suurin valokuituoperaattori 
  2. Parempi tulevaisuus vastuullisella toiminnalla
  3. Mutkaton digitaalinen arki
100921 Lounea-web-239