Siirry sisältöön

Yhtiökokoukset

Varsinainen yhtiökokous 2024

 

Lounea Oy:n varsinainen yhtiökokous järjestetään 21.5.2024 kello 17:00.

  • Osakkeenomistajat voivat itse tai asiamiehensä välityksellä seurata yhtiökokousta etäyhteyden kautta ja käyttää oikeuksiaan äänestämällä ennakkoon sekä esittämällä ennakkoon vastaehdotuksia ja kysymyksiä. Osakkeenomistajan, joka on äänestänyt ennakkoon, ei siis tarvitse saapua kokouspaikalle (Lounea, Tehdaskatu 6, 4. kerros, Salo) eikä seurata kokousta verkkolähetyksen kautta, koska hänen antamansa ennakkoäänet otetaan huomioon yhtiökokouksessa käsiteltävän asian ääntenlaskennassa jo ennakkoäänestämisen kautta.
  • Osakkeenomistajat, jotka ovat ilmoittautuneet yhtiökokoukseen, voivat seurata yhtiökokousta suorana verkkolähetyksenä. Verkkolähetyksen seuraamista ei kuitenkaan katsota osallistumiseksi yhtiökokoukseen. Etäyhteyden kautta voi esittää kysymyksiä mutta etäyhteyden kautta ei voi äänestää.
  • Osakkeenomistajalla on oikeus tehdä äänestykseen otettava vastaehdotus yhtiökokouksen asialistalla oleviin päätösehdotuksiin. Vastaehdotukset on toimitettava yhtiölle sähköpostilla osoitteeseen osakerekisteri@lounea.fi 9.5.2024 klo 16:00 mennessä.
  • Osakkeenomistaja voi esittää osakeyhtiölain 5 luvun 25 §:ssä tarkoitettuja kysymyksiä kokouksessa käsiteltävistä asioista. Kysymykset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen osakerekisteri@lounea.fi tai postitse osoitteeseen Lounea Oy, Osakerekisteri, Tehdaskatu 6, 24100 Salo. Kysymyksiä voi esittää myös verkkolähetyksen kautta. Kysymykset, joita esitetään verkkolähetyksen kautta eivät ole osakeyhtiölain 5 luvun 25 §:ssä tarkoitettuja kysymyksiä.

ÄÄNESTÄMINEN ENNAKKOON

Ennakkoäänestys alkaa 13.5.2024 klo 10:00 ja päättyy 19.5.2024 klo 23:59. Äänestä ennakkoon ja ilmoittaudu yhtiökokoukseen.

Osakkeenomistaja voi äänestää ennakkoon myös ennakkoäänestyslomakkeella.

Lomake lähetetään sähköpostilla osoitteeseen osakerekisteri@lounea.fi tai kirjeenä osoitteeseen Lounea Oy, Osakerekisteri, Tehdaskatu 6, 24100 Salo tai. Lomakkeen tulee olla perillä 19.5.2024 klo 23:59 mennessä. Lisätietoja ennakkoäänestämiseen liittyen on saatavilla ilmoittautumisaikana puhelinnumerosta 029 7070242 ma-pe klo 9-16.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMISOIKEUS

Osakkeenomistajan on saadakseen osallistua yhtiökokoukseen ilmoittauduttava yhtiölle viimeistään 19.5.2024 kello 23:59 mennessä

  1. Ilmoittaudu yhtiökokoukseen ja äänestä ennakkoon
  2. Sähköpostitse osoitteeseen osakerekisteri@lounea.fi
  3. Kirjeitse osoitteella Lounea Oy, Osakerekisteri, Tehdaskatu 6, 24100 Salo.

Osakkeenomistaja voi osallistua yhtiökokoukseen ja käyttää siellä oikeuksiaan asiamiehen välityksellä. Valtakirjat pyydetään toimittamaan 19.5.2024 kello 23:59 mennessä.

VERKKOLÄHETYKSEN SEURAAMINEN

Osakkeenomistajat, jotka ovat ilmoittautuneet yhtiökokoukseen, voivat seurata yhtiökokousta suorana verkkolähetyksenä. Etäyhteyden kautta voi esittää kysymyksiä mutta etäyhteyden kautta ei voi äänestää. Osallistuminen verkkolähetykseen tai kysymysten esittäminen verkkolähetyksen kautta ei tarkoita osakkeenomistajan virallista osallistumista yhtiökokoukseen tai osakkeenomistajan kysely- tai puheoikeuden käyttämistä kokouksessa. Vastaavasti kysymykset, joita esitetään verkkolähetyksen kautta, eivät ole osakeyhtiölain 5 luvun 25 §:n mukaisesti esitettyjä kysymyksiä. Lain mukaiset kysymykset pitää esittää ennakkoon.

Linkki verkkolähetyksen seuraamiseen lähetetään osakkeenomistajan yhtiökokoukseen ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen 21.5.2024.