Siirry sisältöön

Eettiset ohjeet

Eettinen toiminta on sisäänrakennettu liiketoimintaamme

Tavoitteenamme on ylläpitää avoimuuden ilmapiiriä ja eettisiä toimintamalleja kaikessa liiketoiminnassamme. Arvostamme ja kunnioitamme kaikkia liiketoimintakumppaneitamme.

Ymmärrämme, että menestyksekkäässä ja vastuullisessa liiketoiminnassa ei ole kyse pelkästään siitä, mitä teemme, vaan myös siitä, miten toimimme. 

Eettiset toimintaohjeemme määrittävät yleiset periaatteet, joiden mukaan harjoitamme liiketoimintaa eettisesti ja vastuullisesti suhteessa keskeisiin sidosryhmiimme, ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Haluamme, että työntekijämme, asiakkaamme, omistajamme ja muut sidosryhmämme pitävät meitä vastuullisena, turvallisena ja läpinäkyvänä yrityksenä. Eettiset toimintaohjeemme tukevat meitä tekemään oikeita ratkaisuja joka päivä. 

Tutustu eettisiin ohjeisiimme

First whitle – anonyymi ilmoituskanava

Lounean whistleblowing-palvelu on tärkeä kanava, joka on lounealaisten ja kaikkien ulkoisten sidosryhmiemme käytettävissä. Anonyymin ilmoituskanavan kautta sidosryhmät voivat ilmoittaa Lounean yleisten toimintaperiaatteiden vastaisesta toiminnasta. Kaikkiin yhteydenottoihin suhtaudutaan vakavasti ja ne käsitellään luottamuksellisesti.

Ilmoita väärinkäytöksestä tai epäasiallisesta toiminnasta 

Oheisen linkin takaa löytyy yleistä tietoa väärinkäytösilmoitusten tekemisestä